Nabídka pro školy

V rámci projektu nabízíme základním školám výchovně vzdělávací program, který pomocí přednášky provázené promítáním fotografií a krátkých videí seznámí jejich žáky s životními podmínkami lidí v Demokratické republice Kongo a představí jim život v sirotčinci v Loangu. Na přednášku navazuje diskuse se žáky na téma chudoby/bohatství, spravedlnosti, rozvojové pomoci, která vyústí v konkrétní pomoc dětem ze sirotčince skrze výrobu propagačních letáčků a upomínkových předmětů pro širokou veřejnost i naše dárce. Program je vhodný pro děti 1. stupně ZŠ. Pro více informací klikněte zde nebo kontaktujte naše koordinátory na: debroise@nasefarnost.cz, tel: +420 739 183 643.

| Autor: Admin | Vydáno dne 29. 03. 2015 | 627 přečtení | Informační e-mailVytisknout článek