Konkrétní formy pomoci

Jak nám pomoci

Dárci mohou přispívat finančně nebo materiálně. Upřednostňujeme pravidelnou a dlouhodobou pomoc, která nám dá jistotu přísunu finančních prostředků a pomůže nám stanovit reálné cíle. Avšak jakákoli i jednorázová pomoc je vítaná. Všechny platby jsou realizovány formou transparentního účtu vedeného u Komerční banky.

IBAN: CZ2801000000000003040227
Majitel účtu: Farní charita Kralupy n.Vlt.
Sokolská 139
278 01 Kralupy nad Vltavou

Chcete-li být v kontaktu s určitým dítětem, dostávat 3x ročně zprávy o projektu nebo potřebujete potvrzení o daru pro odečet z daní, kontaktujte koordinátory projektu (debroise@nasefarnost.cz, tel: +420739183643).

1) Chci pravidelně přispívat finanční částkou na celý projekt Naše děti v Kongu a být v kontaktu s vybraným dítětem.

Dárce může v rámci projektu na základě žádosti odeslané koordinátorům projektu přispívat na školné, případně i na zdravotní péči a jídlo a 2x ročně dostávat o vybraném dítěti e-mailem zprávy. Sám může také poslat dítěti e-mail, jehož zprostředkování / přeložení zajistíme.

2) Chci pravidelně přispívat určitou finanční částkou na celý projekt Naše děti v Kongu.

Vybrané peníze budou použity na aktuální potřeby. Do Konga je odesíláme před začátkem každého trimestru (v září, lednu a dubnu). Jestliže nám dárce poskytne svou e-mailovou adresu, může 3x ročně dostávat aktuální zprávy o hospodaření sirotčince a dětech.

3) Chci jednorázově přispět na některý z dílčích projektů nebo na celý projekt.

V případě dílčího projektu posíláme peníze do Konga po dosažení potřebné částky, jinak před začátkem každého trimestru (v září, lednu a dubnu). Jestliže nám dárce poskytne svou e-mailovou adresu, může 3x ročně dostávat aktuální zprávy o hospodaření sirotčince a dětech.

4) Chci pomoct materiálně.

V případě, že má někdo z našich spolupracovníků nebo přátel cestu do Konga a může převézt určité množství potřebných věcí (oblečení, ručníků, prostěradel, látkových plen apod.), děláme jednorázovou sbírku. Vypsané věci můžete po dohodě přinést do budovy Farní charity v Kralupech nad Vltavou, nebo některému z členů našeho týmu.

V současné době žádná sbírka neprobíhá.

5) Chci jednorázovou akcí, nebo dlouhodobou činností podporovat projekt Naše děti v Kongu

Jsme otevřeni každé myšlence, díky níž bychom mohli rozšířit povědomí o naší činnosti, a tak najít nové cesty, jak pomáhat sirotkům v Kongu. V případě, že se chcete nějakým způsobem podílet na naší práci, kontaktujte koordinátory projektu (debroise@nasefarnost.cz, tel: +420739183643).

| Autor: Admin | Vydáno dne 27. 10. 2013 | 1792 přečtení | Informační e-mailVytisknout článek