Stella

Marie NIATI LELO (přezdívka: Stella) Stella

Věk: 27 let
Status: Stella je v současnosti s dobrovolnicí Césarinne zodpovědná za chod sirotčince.

V době, kdy potkala Stella otce Jean-Martina, žila se svou kamarádkou Viviane na ulici v Bomě a bylo jí zhruba 17 let. Protože se musela děvčata starat o svou obživu, nemohla pokračovat ve studiu. Otec Jean-Martin jim navrhl, že je bude podporovat a platit jim školné.
Stella se vrátila ke studiu a nastoupila do 4. ročníku SŠ. Časem se našla také pěstounská rodina, která si byla ochotná obě děvčata vzít a kde Stella žila až do ukončení svého studia ekonomie v létě 2015.
Stella by si ráda našla zaměstnání nebo založila svůj vlastní malý podnik. Protože si ale dlouho nemohla najít žádné placené zaměstnání, začala se po odchodu P. Jean-Martina starat o finanční chod sirotčince a veškeré jeho materiální zajištění. Stala se tak prvním placeným zaměstnancem sirotčince. Přestože by raději žila ve městě, kde se jí zdá život pestřejší, je se svou pozicí vedoucí spokojená a vykonává ji velmi svědomitě.
Stella je velmi pohledná dívka, která si umí vytyčit jasné cíle a snaží se jich dosáhnout. Je veselá a má velmi hezký vztah k mladším dětem ze sirotčince. Je velmi podnikavá a činorodá.
O rodičích a příbuzných děvčete nemáme žádné informace.

<---Zpět na spolupracovníky.

| Autor: Admin | Vydáno dne 26. 09. 2013 | 1451 přečtení | Informační e-mailVytisknout článek