Poradenské a vzdělávací centrum pro ženy

Jonas MABIALA

Jonas MABIALA Jonas

Věk: 6 let
Škola: 1. ročník ZŠ
Školné: 1450 Kč / rok

Jonas přišel do sirotčince v září 2012, kdy byl lidmi nalezen na tržišti, kde se potuloval už 4. dnem. Pravděpodobně se tam ukryl před svými staršími dětskými společníky, se kterými žil na ulici a kteří mohou být ke svým mladším kamarádům někdy dost krutí. Jméno Jonas si přinesl právě od svých dřívějších společníků, kteří na něj takto volali. Druhé jméno Mabiala pak dostal v sirotčinci, protože na něj reagoval.
Jonas je velmi veselý chlapec, který má rád společnost a rád s ostatními žertuje. Rád si hraje s hračkami, které mají v sirotčinci, nebo si nějaké vyrobí sám z toho, co najde.

Jonas MABIALA
Âge : 6 ans
Etudes : 1ère année primaire
Frais scolaires: 57 EUR / an

Jonas a été amené à l’ophelinat en septembre 2012 par des commerçants du marché où il errait depuis quatre jours. On suppose qu‘il vivait avec d’autres enfants de la rue et qu’il s’est réfugié au marché pour échapper aux mauvais traitements des plus âgés. Son prénom Jonas est celui que les autres enfants utilisaient pour lui parler et son nom Mabiala l’a fait réagir quand on l’a cité parmi d’autres devant lui.
C’est un enfant particulièrement joyeux qui apprécie la compagnie des autres, l’humour et les jouets jusqu’à les fabriquer lui-même avec des matériaux de récupération.

<---Retour.

| Autor: Admin | Vydáno dne 22. 09. 2013 | 1146 přečtení | Informační e-mailVytisknout článek