Marina

Věk: 6 let
Škola: 1. třída ZŠ
Školné: 1 300 Kč/rok
Status: Marina již je v kontaktu s dárcem.

Marina ztratila oba své rodiče najednou, když se vraceli za bouřky z lesa a spadl na ně strom. Jako nejmladší ze 3 sourozenců pobývala po nehodě svých rodičů u příbuzné ve vsi. Ta se však o ni nebyla schopná dostatečně postarat, proto byla holčička v březnu 2013 umístěna do sirotčince. Nyní zde žije se svými dvěma staršími bratry (Héritierem a Christviem).
Marina přišla do sirotčince velmi podvyživená a s velkými zdravotními problémy. Její stav se podstatně zlepšil až po léčbě speciální stravou, kterou jí zaplatili adoptivní rodiče z ČR.
Holčička byla dlouho tichá, nečinná až pasivní, s tváří bez výrazu. Jen výjimečně se usmála. Ničeho se nedomáhala a udělala vše, co se jí řeklo.
Dnes je Marina daleko spokojenější. Přestože je stále trošku stydlivá, umí si říct, co chce, a na její tváři se často objevuje úsměv. Ve svých hrách výborně napodobuje činnosti dospělých, čímž ukazuje, že si velmi dobře všímá všeho, co se kolem ní děje. Umí si užívat pozornosti dospělých, ale zároveň ji svým chováním nijak nepřitahuje.

| Autor: Admin | Vydáno dne 22. 09. 2013 | 1430 přečtení | Informační e-mailVytisknout článek