Poradenské a vzdělávací centrum pro ženy

Beseda s Teen Challenge

V Kralupech dne 15.4.2013 Dne 12.4.2013 proběhla beseda s týmem zaměstnanců křesťanské organizace TEEN CHALLENGE, kteří představili a seznámili klienty s jejich posláním. Teen Challenge je organizace zabývající se pomoci lidem s problémem závislosti na drogách. Sezení proběhlo za účasti 12 klientů. Rozebírala se témata: jak se s drogou začne, jaké bývají první spouštěče, jak se shání finance na drogu, jak to vypadá, když se drogově závislý dostanou na samé dno a následná pomoc a resocializace. Klientům bylo formou promítání představeno středisko v Poštovicích s ukázkami ubytování i zaměstnání. Beseda byla velmi zajímavá nejen pro klienty, ale i pro zaměstnance charity.

Teen Challenge

| Autor: Admin | Vydáno dne 20. 05. 2013 | 1636 přečtení | Informační e-mailVytisknout článek