Nezařazené

Poslání zařízení

Romský klub REP SUN je týdenním, odpoledním klubem, který je určen pro aktivní trávení volného času dětí a mladistvých od 3. do 26.let. I když je klub romským klubem, mohou ho navštěvovat všechny děti a mladiství z Kralup nad Vltavou a okolí bez výjimky, pokud je zaujala nabídka klubu. Kromě trávení volného je zde také nabízena pomoc při zajištění přípravy do školy a zprostředkování pomoci v rámci výběru budoucího povolání. Dětem, mladistvým ale i jejich rodinným příslušníkům zde může být poskytnuto nebo zprostředkováno sociální,právní,pedagogické a protidrogové poradenství.

Romský klub REP SUN je otevřen každý všední den od 12.30 h do 20.00 h s výjimkou svátků. O prázdninách je provoz omezen podle požadavků dětí a mladistvých.

| Autor: Admin | Vydáno dne 22. 05. 2009 | 2997 přečtení | Informační e-mailVytisknout článek